Ingrediente
pentru 4 persoane
1 kg carne proaspătă de porc cu grăsime (mușchi, ceafă, pulpă)
300 g carnați de porc de casă
2 foi de dafin
1 legătură de pătrunjel
3-4 căței de usturoi
1 linguriță cimbru
2 linguri de ulei
1 pahar de apă
sare și piper după gust
300 g carnați de porc de casă
2 foi de dafin
1 legătură de pătrunjel
3-4 căței de usturoi
1 linguriță cimbru
2 linguri de ulei
1 pahar de apă
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră sec – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…