2 ouă
200 g zahăr
200 g unt
300 g făină
1 plic praf de copt
40 g cacao neagră
Umplutură brânză:
100 g ciocolată albă
50 g unt
40 g amidon alimentar
550 g brânza de vaci grasă
100 ml smântână grasă
200 ml smântană pentru frișcă
1 plic zahăr vanilat
4 ouă
150 g zahăr
zahăr pudră (pentru decorare)
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – Cotnari DOMENII
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova trezește spiritul spre noi tentații, deschizând o nouă perspectivă a simțurilor