Ingrediente
Ingrediente pentru glazură:
250 g. zahăr alb fin
35g. sirop de porumb
1/2 cană de lapte
Ingrediente pentru prăjiturele:
285g. ciocolată neagră
3/4 cană de unt nesărat
1 cană (250ml) făină albă
1 linguriță praf de copt
3 ouă
1 1/2 cană (375 ml) zahăr
2 linguri (10ml) extract de vanilie
1 cană (250ml) chipsuri de ciocolată albă
250 g. zahăr alb fin
35g. sirop de porumb
1/2 cană de lapte
Ingrediente pentru prăjiturele:
285g. ciocolată neagră
3/4 cană de unt nesărat
1 cană (250ml) făină albă
1 linguriță praf de copt
3 ouă
1 1/2 cană (375 ml) zahăr
2 linguri (10ml) extract de vanilie
1 cană (250ml) chipsuri de ciocolată albă
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!