Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pui întreg
2 linguri ulei de măsline
4 cartofi, tăiați fâșii (wedges, sau cuburi)
2 morcovi, tăiați felii
4 roșii cherry
1 țelină
praf de usturoi
1/2 pachet de unt
1 lămâie
4 căței de usturoi
sare și piper după gust
2 linguri ulei de măsline
4 cartofi, tăiați fâșii (wedges, sau cuburi)
2 morcovi, tăiați felii
4 roșii cherry
1 țelină
praf de usturoi
1/2 pachet de unt
1 lămâie
4 căței de usturoi
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.