Ingrediente
pentru 4 persoane
4-6 bucăți pulpe de pui
1/2 ceașcă de miere de albine
1/2 ceașcă de muștar
1 linguriță de busuioc uscat
1 linguriță de paprika
1/2 linguriță de patrunjel uscat
sare și piper după gust
1/2 ceașcă de miere de albine
1/2 ceașcă de muștar
1 linguriță de busuioc uscat
1 linguriță de paprika
1/2 linguriță de patrunjel uscat
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.