

Ingrediente
pentru 4 persoane
6 aripi de pui
2 lingurițe de sos soia
8-10 ardei iuți uscați
piper Sichuan
150 ml ulei vegetal pentru prăjit
10-15 arahide crude
sare după gust
2 lingurițe de sos soia
8-10 ardei iuți uscați
piper Sichuan
150 ml ulei vegetal pentru prăjit
10-15 arahide crude
sare după gust


Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.

