Ingrediente
pentru 4 persoane
500g. creveți decorticați, fără coadă
5 lămâi, tăiate în jumătăți
2 lingurițe miere de albine
1 legătură de mărar proaspăt
1/2 cană de ulei de măsline extra-virgin
500 g. paste fusilli
250 g. roșii cherry, tăitate în jumătăți
sare și piper după gust
5 lămâi, tăiate în jumătăți
2 lingurițe miere de albine
1 legătură de mărar proaspăt
1/2 cană de ulei de măsline extra-virgin
500 g. paste fusilli
250 g. roșii cherry, tăitate în jumătăți
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Albă, sec, Cotnari DOMENII
Un vin dintr-un soi tradițional românesc, vinificat cu migală de un tânăr oenolog. Recoltat la maturitate deplină (CMD), atunci când toamna îmblânzește razele soarelui ce străbat arămiul frunzelor de viță de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Albă atent selecționată, este purtată în mici lădițe în cramă, unde mâini pricepute o vor transforma în vinul apreciat de cunoscătorii din întreaga țară. Bine răcit, va fi camaradul de încredere în momentele de început.