Ingrediente
pentru 4 persoane
1/3 cană ulei de măsline extra-virgin
3 linguri suc de lămâie
2 lingurițe sare kosher
1 linguriță sos Tabasco
1/2 linguriță piper proaspăt măcinat
un pepene mediu (3-4 kg), tăiat cubulețe
250 g. brânză feta, fărâmițată
1 ceapă mică (de preferat ceapă dulce) tăiată cubulețe
mentă proaspătă
3 linguri suc de lămâie
2 lingurițe sare kosher
1 linguriță sos Tabasco
1/2 linguriță piper proaspăt măcinat
un pepene mediu (3-4 kg), tăiat cubulețe
250 g. brânză feta, fărâmițată
1 ceapă mică (de preferat ceapă dulce) tăiată cubulețe
mentă proaspătă
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – Cotnari DOMENII
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova trezește spiritul spre noi tentații, deschizând o nouă perspectivă a simțurilor
Informatii
Numele retetei
Salată de pepene roșu cu brânză feta și mentă
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
3 Review(s) Based on