Ingrediente
20 foi de viță de vie
300 g. ciuperci proaspete
300 g. de orez cu bobul rotund, spalat si scurs
3-4 linguri ulei
1 ceapă mare
2 morcovi
1 linguriță boia dulce
1 linguriță cimbru uscat
1 legătură pătrunjel
cimbru uscat
150 g. sos de roșii
sare și piper după gust
300 g. ciuperci proaspete
300 g. de orez cu bobul rotund, spalat si scurs
3-4 linguri ulei
1 ceapă mare
2 morcovi
1 linguriță boia dulce
1 linguriță cimbru uscat
1 legătură pătrunjel
cimbru uscat
150 g. sos de roșii
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…
Informatii
Numele retetei
Sarmale de post
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
1 Review(s) Based on