Ingrediente
pentru 4 persoane
4-6 fileuri proaspete de somon
1/4 cană de ulei de măsline extravirgin
frunze de rozmarin proaspăt tocate
2 lămâi
1/4 cană de suc de lămâie (aprox. 1 lămâie)
1/2 cană de vin alb
4 lingurițe de capere
folie de aluminiu
sare și piper după gust
1/4 cană de ulei de măsline extravirgin
frunze de rozmarin proaspăt tocate
2 lămâi
1/4 cană de suc de lămâie (aprox. 1 lămâie)
1/2 cană de vin alb
4 lingurițe de capere
folie de aluminiu
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!