Ingrediente
pentru 4 persoane
1/4 cană de unt topit
3 linguri de muștar dijon
1/2 lingură de miere
1/4 cană de pesmet uscat
1/4 nuci pecan tocate mărunt
4 lingurițe de pătrunjel proaspăt tocat
4 fileuri de somon
1 lămâie pentru garnitură
sare și piper după gust
3 linguri de muștar dijon
1/2 lingură de miere
1/4 cană de pesmet uscat
1/4 nuci pecan tocate mărunt
4 lingurițe de pătrunjel proaspăt tocat
4 fileuri de somon
1 lămâie pentru garnitură
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – COLOCVIU la Roma
Pe vremuri, aurul lichid produs din Tămâioasa Românească era folosit ca monedă de schimb. La Roma vinul se turna atent în cupe de aur și era servit împăraților. Aromele complexe, gustul cu o tipicitate unică și vinificarea în sec, definesc măiestria oenologului,realizând astfel un produs exclusiv, destinat cunoscătorilor cu preocupări alese. Este un soi ce completează armonic magia orașului etern.