Ingrediente
pentru 4 persoane
4 fileuri proaspete de somon
1/3 cană de miere
2 căței de usturoi tocați mărunt
2 linguri ulei de măsline
2 linguri oțet din vin alb
1 lingură de pătrunjel uscat, tocat mărunt
sare și piper după gust
1/3 cană de miere
2 căței de usturoi tocați mărunt
2 linguri ulei de măsline
2 linguri oțet din vin alb
1 lingură de pătrunjel uscat, tocat mărunt
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – COLOCVIU la Roma
Pe vremuri, aurul lichid produs din Tămâioasa Românească era folosit ca monedă deschimb. La Roma vinul se turna atent în cupe de aur și era servit împăraților. Aromele complexe, gustul cu o tipicitate unică și vinificarea în sec, definesc măiestria oenologului, realizând astfel un produs exclusiv, destinat cunoscătorilor cu preocupări alese. Este un soi ce completează armonic magia orașului etern.
Informatii
Numele retetei
Somon la cuptor cu rozmarin, lămâie și miere
Casa de Vinuri Cotnari
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
4 Review(s) Based on