Ingrediente
pentru 6 persoane
1 kg. de sparanghel proaspăt, fără capete
12 bucăți(felii) de bacon
1/2 cană de zahăr brun
1 cub de unt
1 lingură sos de soia
1/2 lingură praf de usturoi
sare și piper după gust
12 bucăți(felii) de bacon
1/2 cană de zahăr brun
1 cub de unt
1 lingură sos de soia
1/2 lingură praf de usturoi
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – COLOCVIU la ROMA
Pe vremuri, aurul lichid produs din Tămâioasa Românească era folosit ca monedă de schimb. La Roma vinul se turna atent în cupe de aur și era servit împăraților. Aromele complexe, gustul cu o tipicitate unică și vinificarea în sec, definesc măiestria oenologului,realizând astfel un produs exclusiv, destinat cunoscătorilor cu preocupări alese. Este un soi ce completează armonic magia orașului etern.
Informatii
Numele retetei
Sparanghel invelit in bacon
Casa de Vinuri Cotnari
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
4 Review(s) Based on