Ingrediente
pentru 2 persoane
6 straturi foietaj
2 linguri zahăr brun
1 baton unt
1 linguriță scorțișoară
3 mere, decojite, fără miez și tăiate cuburi
2 linguri zahăr granulat
1/2 linguriță scorțișoară
1/2 cană stafide
2 linguri zahăr brun
1 baton unt
1 linguriță scorțișoară
3 mere, decojite, fără miez și tăiate cuburi
2 linguri zahăr granulat
1/2 linguriță scorțișoară
1/2 cană stafide
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – Cotnari DOMENII
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova trezește spiritul spre noi tentații, deschizând o nouă perspectivă a simțurilor. Ascultă-ți inima..
Informatii
Numele retetei
Ștrudel cu mere
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
2 Review(s) Based on