Ingrediente
pentru 2 persoane
3 morcovi
4 cartofi (de preferință albi, făinoși)
2 ardei grași
1 țelină mică
200 g bacon
20 g unt
2 linguri ulei de măsline
busuioc proaspăt
smântână
sare și piper după gust
4 cartofi (de preferință albi, făinoși)
2 ardei grași
1 țelină mică
200 g bacon
20 g unt
2 linguri ulei de măsline
busuioc proaspăt
smântână
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.