Ingrediente
pentru 4 persoane
1/2 țelină cuburi
1 ceapă mare, tăiată mărunt
1/4 cană unt
3 cartofi medii
1 cană de supă(stoc) de pui
2 căni de lapte, la temeperatura camerei
1 cană smântână (10-12% grăsime)
2 căni (225 gr. ) Brânză Cheddar
1 linguriță cimbru
200 g. Somon fără oase și fără piele (poate fi la conservă)
sare și piper după gust
1 ceapă mare, tăiată mărunt
1/4 cană unt
3 cartofi medii
1 cană de supă(stoc) de pui
2 căni de lapte, la temeperatura camerei
1 cană smântână (10-12% grăsime)
2 căni (225 gr. ) Brânză Cheddar
1 linguriță cimbru
200 g. Somon fără oase și fără piele (poate fi la conservă)
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – COLOCVIU la ROMA
Pe vremuri, aurul lichid produs din Tămâioasa Românească era folosit ca monedă de schimb. La Roma vinul se turna atent în cupe de aur și era servit împăraților. Aromele complexe, gustul cu o tipicitate unică și vinificarea în sec, definesc măiestria oenologului,realizând astfel un produs exclusiv, destinat cunoscătorilor cu preocupări alese. Este un soi ce completează armonic magia orașului etern.