Ingrediente
pentru 4 persoane
400g. fasole, lăsate la înmuiat peste noapte
2 cepe
4 căței de usturoi
1 frunză de dafin
4 linguri ulei de măsline
1 conservă de roșii
1 bulb de fenicul, tăiat mărunt
4 căței de usturoi
2 morcovi
sare și piper după gust
2 cepe
4 căței de usturoi
1 frunză de dafin
4 linguri ulei de măsline
1 conservă de roșii
1 bulb de fenicul, tăiat mărunt
4 căței de usturoi
2 morcovi
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Albă – Cotnari DOMENII
Un vin dintr-un soi tradițional românesc, vinificat cu migală de un tânăr oenolog. Recoltat la maturitate deplină (CMD), atunci când toamna îmblânzește razele soarelui ce străbat arămiul frunzelor de viță de vie. Este vremea culesului, iar Feteasca Albă atent selecționată, este purtată în mici lădițe în cramă, unde mâini pricepute o vor transforma în vinul apreciat de cunoscătorii din întreaga țară. Bine răcit, va fi camaradul de încredere în momentele de început.
Informatii
Numele retetei
Supă de fasole cu roșii
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
2 Review(s) Based on