Ingrediente
pentru 4 persoane
2 linguri de ulei de canola
2 șalote, tăiate cuburi
2 căței de usturoi, tocați
1 ceapă mică, tăiată cuburi
1 ardei roșu, tăiat cuburi
1 lingură tocată de ghimbir proaspăt
1 tulpină de lemongrass, fără frunzele exterioare
3 roșii, tăiate în jumătate, fără sămburi și tăiate cuburi
200g sos de roșii
600 g creveti mari, decorticati
1 cană de lapte de nucă de cocos (să nu fie dulce)
10-12 frunze de coriandru proaspăt
200g file de Grouper fără piele, tăiat în bucăți de 2 cm
2 linguri suc de lime
2 șalote, tăiate cuburi
2 căței de usturoi, tocați
1 ceapă mică, tăiată cuburi
1 ardei roșu, tăiat cuburi
1 lingură tocată de ghimbir proaspăt
1 tulpină de lemongrass, fără frunzele exterioare
3 roșii, tăiate în jumătate, fără sămburi și tăiate cuburi
200g sos de roșii
600 g creveti mari, decorticati
1 cană de lapte de nucă de cocos (să nu fie dulce)
10-12 frunze de coriandru proaspăt
200g file de Grouper fără piele, tăiat în bucăți de 2 cm
2 linguri suc de lime
Se asociază cu:
Tămâioasă Românească – Cotnari DOMENII
Soiul preferat de zeitățile trecutului, folosit și ca monedă de schimb cu mii de ani în urmă, este prezentat cu forme duioase și măgulitoare printr-o vinificare în demisec. Tămâioasa Românească, servită în pahare de cristal, redă culoarea dogoritoare a soarelui printre rândurile viței de vie de pe dealurile Cotnariului. Virtute trupească, cu arome divine, savurată cu pioșenie de cunoscători.
Informatii
Numele retetei
Supă de fructe de mare cu sos de tomate și lapte de cocos
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
1 Review(s) Based on