Ingrediente
pentru 4 persoane
ALUAT TARTĂ:
2 cești făină albă
1/2 cană zahăr granulat
1/4 linguriță de sare de mare
10 linguri de unt nesărat
2 ouă
UMPLUTURĂ:
2 căni de afine
1 cană de căpșuni
1 lime
2 linguri de zahăr alb granulat
2 linguri de făină
un praf de sare
1 lingură de unt, cubulețe
2 linguri de gem de fructe de pădure
frișcă
2 cești făină albă
1/2 cană zahăr granulat
1/4 linguriță de sare de mare
10 linguri de unt nesărat
2 ouă
UMPLUTURĂ:
2 căni de afine
1 cană de căpșuni
1 lime
2 linguri de zahăr alb granulat
2 linguri de făină
un praf de sare
1 lingură de unt, cubulețe
2 linguri de gem de fructe de pădure
frișcă
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – Cotnari DOMENII
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova trezește spiritul spre noi tentații, deschizând o nouă perspectivă a simțurilor
Informatii
Numele retetei
Tartă cu afine și căpșuni
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total