Ingrediente
pentru 16 persoane
1 1/4 cană de unt nesărat
500 g. de ciocolată semi-dulce, tăiată mărunt
1 1/4 cană de zahăr
4 ouă mari
2 lingurițe de rom negru
1/4 cană de frișcă
1/2 cană de zmeură
1/2 cană de marțipan
1/2 cană de marțipan
500 g. de ciocolată semi-dulce, tăiată mărunt
1 1/4 cană de zahăr
4 ouă mari
2 lingurițe de rom negru
1/4 cană de frișcă
1/2 cană de zmeură
1/2 cană de marțipan
1/2 cană de marțipan
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!