Ingrediente
pentru 8 persoane
3/4 cești de unt
1/2 ceașscă de zahăr brun
2 cești de caise tăiate felii
3/4 cănă zahăr
1 ou
1 linguriță extract de vanilie
1 1/4 cești de făină albă
1 1/4 lingurițe praf de copt
1/4 linguriță sare
1/2 cană de lapte
1/2 ceașscă de zahăr brun
2 cești de caise tăiate felii
3/4 cănă zahăr
1 ou
1 linguriță extract de vanilie
1 1/4 cești de făină albă
1 1/4 lingurițe praf de copt
1/4 linguriță sare
1/2 cană de lapte
Se asociază cu:
Busuioacă de Bohotin – COLOCVIU la Paris
Paris și luminile orașului văzute din colina Montmartre. Un soi unic, ca și orașul la care seface referire în etichetă. Busuioaca plantată în 2007 în podgorie, poate fi definită perlă rară, din care producem o ediție limitată. Nuanțe delicate de roz, arome îmbietoare, gust plăcut și rotund definind tipicitatea soiului. O nouă viziune de dragoste și iubire. Un vin emblematic. Vive la vie en rose!
Informatii
Numele retetei
Tort de piersici
Casa de Vinuri Cotnari
Publicat pe data de
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Rating
2 Review(s) Based on