Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g. carne de vită (fără grăsime și pieliță)
1 lingură ulei de floare soarelui
3-4 castraveți
1-2 buc. chilli ușor picant
4 linguri sos de chilli dulce
2 linguri ulei de susan
2 linguri sos de soia
150 g. de ghimbir
sare și piper după gust
1 lingură ulei de floare soarelui
3-4 castraveți
1-2 buc. chilli ușor picant
4 linguri sos de chilli dulce
2 linguri ulei de susan
2 linguri sos de soia
150 g. de ghimbir
sare și piper după gust
Se asociază cu:
Fetească Neagră – Cotnari DOMENII
Din cele mai vechi timpuri, străbunii noștrii se desfătau cu vinul roșu produs din soiul cunoscut ca și Fetească Neagră. Sâmburii de struguri descoperiți în amforele din vecinătățile Cotnarilor, au conturat ceea ce astăzi, indubitabil, este emblema oenologiei din România. Un spirit năvalnic, ce te întâmpină cutezător cu o aromă unică și elegantă, deschizându-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Acceptă-i provocarea…